GEMMA E78

POLI GEMMA E78

gemma
gemma_acc

Descriere:

Se fabrică 2 tipuri de maşină de măturat GEMA. Unu cu descărcare manuală a recipientului de praf, iar cealaltă, cu tehnologie DSA, descărcare automată a recipientului, care se găseşte la 145 cm înălţime.
Soluţiile tehnice caracteristice pentru GEMA, au ca rezultat poziţionarea acestui produs în topul maşinilor cu un raport calitate preţ f.bună. Pe lîngă robusteţea maşinilor POLI ce rezultă din faptul că aceste maşini au un cadru metalic cu plăci sudate electric, şi vopsite în cuptor cu vopsea de praf epocsidică, caracteristicile tehnice sunt următoarele.
Tracţiunea se obţine cu ajutorul unui eletromotor kabestan frontal cu motor vertical şi trepte de viteză în cascade. Acest lucru permite rotirea în unghi mare a volanului. Astfel GEMA poate fi folosit în locuri restrînse. Viteza maxima de deplasare este de 7.5 m/s. Viteza este controlată electronic, limitînd viteza maximă în curbe.
Este uşor de manipulat,datorită roţilor cu diametru mare, confecţionate din materiale ce nu lasă urme.
Are sistem de frînare pe tambur dublu pe roţile din spate.
Are control electronic de viteză. Urcă pante cu înclinaţie pînă la 10 % , iar cu control electronic opţional, pante pînăla 20 % .
Filtrul pentru versiunea standard este de tip sac, clasa -M-. Are o suprafaţă de 5.5 mp, iar curăţarea filtrului se obţine cu ajutorul unui vibrator electric. Există de asemenea o versiune cu filtre tip cartuş cu o suprafaţă de 6,4 mp lavabile echipat de asemenea cu un vibrator electric pt curăţare.
Periile centrale şi laterale se pot schimba fără a utiliza scule.
Capacitatea recipientului de praf este de 115 L. Pentru a uşura descărcarea deşeurilor , în interiorul recipientului principal se găsesc 3 recipiente de plastic.
Caseta de oţel mobilă, uşurează schimbarea rapidă a acumlatoarelor.
În cazul transportului maşinii, se ancorează din lateral.
Dotarea standard :Reflectoare de lucru faţă, lumini intermitente de avertizare, comenz ergonomice, scaune reglabile, contor pentru tip de funcţionare, indicator de nivel de încărcare al acumlatoarelor şi claxon.
Recomandat pentru suprafeţe mai mari de 3.000 , 5.000 mp

Date tehnice:

Merge pe Baterii 24V
Puterea instalată kW 1,91
Lăţimea periei centrale /lăţime de
curăţare
mm 780 / 800
Lăţime P.C. + P.L.D. mm 1.050
Lăţime de lucru cu toate periile mm 1.300
Capacitate de lucru orar mp/h 9.700
Tracţiune Fata
Trasmisia Eletrica
Vieza de înaintare m/s 2,08
Viteză maximă marşarier m/s 1,04
Înclinaţia pantei ce poate urca % 10 (20)
Spaţiu minim pentru întoarcere mm 2.000
Suprafața de filtrare mq 5,5
Suprafața de filtrare ( filtru cartuş) mq 6,4
Capacitate rezervor praf l 115
Lungime totală mm 1.600
Lăţime mm 1.010
Înălţime mm 1.300
Greutate fără baterii kg 375

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co